Assisterende restaurantsjef

gladgris

 

Den Glade Gris AS er en restaurant/gastro pub beliggende i St.Olavsgate 33 i Oslo sentrum. Restauranten serverer rustikk mat, har flere øltyper fra norske småprodusenter og har et hyggelig uformelt miljø. Den Glade Gris har foreløpig totalt 22 ansatte men er under vekst. I 2016 er omsetningsbudsjettet NOK 20 mill. Restauranten er populær, er høyt rangert i sosiale medier og kan vise til gode økonomiske resultater.

Restaurantens eksisterende kjøkkensjef skal gå over i ny rolle i selskapet og vi søker derfor en assisterende restaurantsjef med:

* Kremmerånd

* Forståelse for økonomisk og kostnadseffektiv drift

* Egne ideer om god forretningsdrift

* God kunnskap og evne til å praktisere IK Mat system

* Gode leder egenskaper

Innehar du disse egenskapene – Da er du den rette for oss. Den Glade Gris søker en assisterende restaurantsjef som skal være en del av lederteamet i selskapet. Du må også ha stor arbeidskapasitet og ha en inspirerende og pedagogisk måte å jobbe på. Dette er ingen skrivebords jobb, du tar selv dine andeler av vaktene i kjøkkenet. Utdanning innen hotell- og restaurantfag, uspesifiserte, videregående, avsluttende utdanning, storkjøkkenmat er en fordel.

Du trigges av å oppnå gode økonomiske resultater, noe som gjenspeiler gode økonomiske betingelser. Er dette deg hører vi gjerne fra deg. Ta kontakt med Arve Nøstdahl på arve@fpmanagement.no eller tlf 901 71 625.

I Future People Management jobber vi for å tiltrekke oss og identifisere rett person til rett rolle, fordi vi ser på mennesker som det viktigste bidraget til bedriftens resultater.

Hos Future People Management finner du den kompetansen og de ressursene som er nødvendig for å gjennomføre en optimal rekrutteringsprosess. Ved executive search opplever aktuelle lederkandidater en diskret, profesjonell og målrettet dialog med oss.