Prosjektledere

ansa

Future People Management AS

Prosjektledere
Future People Management ser, på vegne av kunde, etter erfarne prosjekteringsledere. Selskapet er i sterk vekst og søker nå utadvendte, selvgående og kvalitetsbevisste prosjekteringsledere til spennende offentlige byggeprosjekter, utbyggingsprosjekt for en privat oppdragsgiver, samt utviklingsprosjekt for en av våre nære samarbeidspartnere.

Kvalifikasjoner
Stillingen krever relevant høyere utdanning og 5-20 års relevant bransjeerfaring. Selskapet stiller høye krav til systematiske egenskaper og forståelse av byggeprosessen. Du evner å kommunisere godt både internt i prosjektgruppen og med samarbeidspartnere og andre aktører i prosjektet. Du må kunne inspirere og være god på relasjonsbygging.

Selskapet kan tilby
Selskapet har en rekke spennende oppdrag. Her får du mulighet til å lede prosjekteringsarbeidet på vegne av byggherren, ta mye ansvar og jobbe selvstendig med høy grad av frihet og fleksibilitet. Du vil jobbe i et av Norges sterkeste fagmiljø på feltet, preget av stolthet og entusiasme. Vi har en spennende kombinasjon av unge, dynamiske og svært erfarne medarbeidere. Vi tilbyr spennende karrieremuligheter og gode økonomiske betingelser.

Er dette deg hører vi gjerne fra deg. Ta kontakt med Partner Terje Lund på terje@fpmanagement.no eller 926 19 510

I Future People Management jobber vi for å tiltrekke oss og identifisere rett person til rett rolle, fordi vi ser på mennesker som det viktigste bidraget til bedriftens resultater.
Hos Future People Management finner du den kompetansen og de ressursene som er nødvendig for å gjennomføre en optimal rekrutteringsprosess. Ved executive search opplever aktuelle lederkandidater en diskret, profesjonell og målrettet dialog med oss