Account Manager EyeCare

allergan

Account Manager innen Eye Care

 

For Allergan AS, Norge søker vi etter en dedikert, målrettet og resultatorientert Account Manager, som skal være med på å optimalisere og øke businessen innen Allergans avdeling, Eye Care med produktet OZURDEX. Vi ser etter en person som har en sterk vilje til å lykkes, er en dyktig relasjonsbygger, er analytisk, troverdig og har erfaring med å jobbe mot spesialister, – aller helst innen terapiområdet øye. Ozurdex er et implantat for behandling av bl.a. diabetes makulaødem. Preparatet, som injiseres i øye, krever derfor en viss teknisk ferdighet. Det er viktig at du kan formidle og kommunisere på et høyt faglig nivå, kan bistå med nødvendig og relevant opplæring av produktet, samt veiledning til spesialistene og øvrig helsepersonell under prosedyrene. Du må også være trygg i henhold til å forstå, tolke og legge frem kliniske studier for kundene.

Er du i tillegg en selvstendig person som er dyktig på å planlegge og strukturerer din hverdag slik at du jobber både smart og effektivt, er det et meget stort pluss og som vektlegges.

Å jobbe i Allergan gir deg mange fordeler. Her får du jobbe sammen med dedikerte, dyktige og kompetente kollegaer, et godt og dynamisk miljø, og et firma som stadig er i utvikling. Mulighetene er mange, – men du må også være en bidragsyter til teamet, både i det nasjonale og nordiske miljøet.

Du jobber fra ditt hjemmekontor, men ellers er du tilknyttet Allergans kontor som holder til i Karenslyst allé 8 b, Skøyen.

 

 I tillegg ønsker vi at du:

 • etablerer og utvikler en enda sterkere posisjon i markedet
 • bygger opp referansesenter og etablerer KOL’s
 • utarbeider strategiske business og handlingsplaner i samråd med salgssjefen
 • deltar på kongresser, nasjonale og internasjonale
 • har en god oversikt over det norske markedet vedr. konkurrent-virksomhet
 • har anledning til en begrenset reisevirksomhet

Vi krever at du:

 • forholder deg Allergans verdier, policy og etiske retningslinjer,
 • behersker godt både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
 • har LMI-kurs eller en relevant helsefaglig utdanning hvor det gis fritak for dette
 • har noen års salgserfaring mot spesialister innen tilsvarende industri
 • gode dataferdigheter og er vant med å bruke CRM systemer

 

Du rapporterer til nasjonale salgssjef

Distriktet vil i utgangspunktet være Helse Sør-Øst

Fatter du interesse for denne stillingen, er du velkommen til å søke. Send ditt motivasjonsbrev og CV til: solveig@fpmanagement.no. For ytterligere informasjon kan du ringe Solveig Ringdal på telefon 911 48 522

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *